'De adrenaline houdt me op de been'
28 augustus 2019

Inmiddels is voor Yvonne de tweede maand van de crowdfunding ingegaan. 'Ik wist niet hoeveel werk het zou zijn. Maar misschien is dat ook wel beter, anders had ik er denk ik niet aan durven beginnen.'

Je bent een maand bezig? Hoe gaat het tot dusver?

"Het gaat heel goed. Het blijft heel bijzonder hoe alles loopt. We werken er hard voor en ik ben mega trots op wat er al bereikt is."

 

Inmiddels kunnen we al bijna niet meer om de hakken run heen. Het lijkt echt een groot event te worden. Heb je er al zin in?

"Ik heb er zeer veel zin in. Ik hoop vooral dat het een succes wordt. Er zijn al super veel leuke reacties, al merken we dat sommigen het rennen op hakken toch een beetje eng vinden. Maar die mogen ook op lage hakken hoor, of op klompen, haha. Wij zijn blij met iedere deelnemers. Dat zo'n groot event voor mijn crowdfunding is, vind ik stiekem toch wel heel apart."

 

Kunnen we nog meer evenementen verwachten?

"Absoluut. Bij Lekker Uden laten we ons weer zien natuurlijk. En wat ik heel leuk vind is dat er op maandag 14 oktober een Benefiet Diner plaats gaat vinden bij Jambon. Dat doen we samen met de Heeren van Uden. Zij gaan er een leuke avond van maken met met lekker eten en veel gezelligheid. 

 

Als je kijkt naar wat je allemaal geregeld hebt. En hoeveel organisatie het is. Hoe houd je het vol? Het lijkt me best zwaar

"Ik ben hier aan begonnen zonder dat ik eigenlijk wist hoeveel werk het uiteindelijk is. Maar misschien is dat ook wel beter, anders had ik er denk ik niet aan durven beginnen. Ik heb hele fijne vrienden die dit allemaal voor mij regelen en er zijn zoveel mensen die hun steentje bijdragen. Dat is echt fantastisch. De adrenaline houdt me op de been. Maar het is heel zwaar. Alles staat nu, dus ik hoop een klein stapje terug te kunnen doen. De stichting blijft ook na mijn behandeling bestaan, dus wie weet wat ik voor andere MS-patiënten nog kan betekenen." 

'Dat de Hakken Run zo groot aan het worden is vind ik best raar.'