Doneren..! Waar gaat het geld naar toe?

Om de behandeling van Yvonne in Rusland mogelijk te maken is er minimaal € 75.000 nodig.

Dat is een fors bedrag. Je vraagt je wellicht af wat er allemaal met dat geld wordt gedaan. Graag geven we je meer inzicht in hoe het donatiebedrag besteed gaat worden.

 

Van de € 75.000 wordt de voorbereiding naar de behandeling toe, de reis naar Rusland, de behandeling zelf en het verblijf in Rusland betaald. Yvonne zal samen met een begeleider (haar vader) minimaal 4 weken op locatie moeten verblijven.  

 

Na een hopelijk succesvolle behandeling keert Yvonne weer terug naar Nederland. Hierna volgt een maandenlang herstelproces. Ook dit zal voor een groot deel vanuit het donatiebedrag bekostigt gaan worden. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld thuiszorg, fysiotherapie, medicijnen, eventuele aanpassingen in huis en overige zaken welke nodig zijn om optimaal te revalideren.

 

Alle donaties en uitgaven worden via de stichting ‘terug op hakken’ gecoördineerd. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw geld in goede handen is en op de juiste plek terecht komt.   

 

Wij hopen natuurlijk dat het streefbedrag wordt bereikt. Mochten al onze verwachtingen overtroffen worden en er wordt meer gedoneerd dan € 75.000, dan wordt het geld besteed aan goede doelen/initiatieven welke gerelateerd zijn aan de ziekte MS.

 

Het zou natuurlijk geweldig zijn als de behandeling in de toekomst ook in Nederland wordt aangeboden. De stichting ‘terug op hakken’ zou hier graag (financieel) aan bijdragen.