Mijn acties!

Je helpt mij door mee te doen aan een van de acties die wij organiseren! Serieus, echt!

Kies voor één van onderstaande events en heb een toptijd. Je bezorgt mij er ook één. Na de behandeling.

 

Ook in Etten-Leur steunen ze Yvonne Terug op Hakken. Albert Heijn Pollemans wist 318 euro op te halen voor Yvonne! 

Het Benefietdiner heeft 7.000 euro opgeleverd voor Yvonne. Een fantastisch bedrag, waarvoor de Heeren van Uden enorm bedankt worden. De loterij heeft ook nog eens 2.000 euro opgeleverd! 

De Hakken Fun Run heeft met dank aan de sponsoren, de deelnemers, alle vrijwilligers en sgt. Peppers en De Floryn het enorme bedrag van 13.492,50 euro opgeleverd! 

Bij Jumbo de Laak Drossaard is er een emballage-actie gehouden voor Yvonne Terug op Hakken. En dat leverde 297,50 euro. Hiermee komt de behandeling weer een stukje dichterbij.

Op 11 oktober hebben de kinderen van basisschool De Klimboom een uur lang rondjes gelopen voor Yvonne. Hoeveel geld er opgehaald is, wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Mocht je nou een goed idee hebben voor een leuke actie? Laat het ons weten! Ook kleine acties worden enorm gewaardeerd! Alle kleine beetjes helpen!

De hele maand augustus hield Hair by Liza actie voor Yvonne Terug op Hakken. Voor iedere behandeling doneerde ze één euro. Samen met de fooien leverde dat 253,35 euro op! 

Maar liefst 513,30 euro is er door de Pepper gedoneerd aan Yvonne terug op hakken.

De speciale Yvonne-veiling van KC MuzeRijk heeft 140 euro opgeleverd voor Yvonne terug op hakken. 

Iedereen die 5 euro doneert aan Yvonne Terug op Hakken, krijgt 5 euro korting op een vervoersrit bij Drive W-GO.

't Stulpke en Ons Caffeej hielden zondag  25 augustus het Speciaalbier Festival Uden. De speciaal voor de stichting georganiseerde veiling en loterij leverden in totaal 760 euro op voor Yvonne Terug op Hakken!! 

Iedereen die voor 1 september minimaal 5 euro doneerde, maakte kans op een van de luxe borrelplanken (voor 10 personen) van Lieke Donkers. De gelukkige winnaar is inmiddels op de hoogte gebracht.